Úvod » Sezóna 2017/2018 výsledky

Turnaj STARŠÍ ŽÁKYNĚ (1.koš BÍLÉ) 5.kolo, 26.11.2017, Jedenáctka VS

publikováno 28.11.2017

Autor: Lucie SKALÍKOVÁ

PRVNÍ ADVENTNÍ nám nepomohla k udržení PRVNÍHO MÍSTA

(aha, tak adventní neděle je až za týden ;-))

 

FbŠ Bohemians bílé x FAT PIPE FLORBAL CHODOV blue 5:1 (1:0; 4:1)

Panthers Praha x FbŠ Bohemians bílé 1:14 (0:6; 1:8)

TIGERS FK Jižní Město x FbŠ Bohemians bílé  6:5 (1:2; 5:3)

(První adventní) poslední listopadovou neděli jsme se sešli na Jedenáctce, tentokrát pod vedením hlavního trenéra Dana Krátkého a skoro v kompletní sestavě. Bohužel se ale ukázalo, že Andy Bukvajovou skolila chřipka, nicméně přišla posila ze zelených - Ema Košťálová a tak se dalo hrát alespoň na kompletní 2 pětky.

První tým byl tradiční a to domácí Chodov. Nastoupili jsem proti Modrým (Chodov blue). Ranní zápasy nebývají naši nejsilnější stránkou, což jsme ukázali hned v 1. polovině. Chudé skóre 1:0 v poločase (naštěstí v náš prospěch) vzbuzovalo mírné obavy. Holky se ale probraly a dovedly zápas k vítězství 5:1. Že se trénink a poctivý přístup vyplácí, potvrdila naše obránkyně Anička Rozvaldová, která v utkání hned 2x skórovala. Její chvíle přišla! Gratulujeme Aničko. Jen tak dál.(h5)

V druhém zápase nás čekal tým z druhého koše. A bylo to znát. Hrálo se prakticky jen na půlce soupeře. Tempo by se asi nedalo nazvat svižné, ale 14 gólů je 14 gólů. Čestný gól jsme soupeřkám dopřáli jen v závěru utkání. Highlighty zápasu: hattricky Dominiky Krátké a Veroniky Mandíkové, 2 góly obránkyně Lucky Hernandezové a gól + 2 asistence nové posily Emy Košťálové.(*)

Ve finále nás čekal náš rival z Tigers, se kterým jsme měli do této doby shodný počet bodů v tabulce, ale lepší skóre, takže jsme se vyhřívali na výsluní první příčky průběžného hodnocení. A tuto pozici jsme chtěli udržet a soupeřkám oplatit porážku z minulého finále. Vzájemné duely s Tigers  vždy nabízejí kvalitní florbal, tvrdou hru, rozbouřené emoce a dramatické přelívání skóre nahoru dolu. Vše bylo k vidění, navíc i slušný počet gólů na obou stranách. Bohužel v naší síti byl o jeden navíc.  Ale abychom nezapomněli na individuální úspěchy, skórovala i naše poslední obránkyně doposud bez gólu - Tereza Králová. A zrovna proti takovému soupeři!(Y)

Věřím, že příště se nám skloubí individuální úspěchy s týmovými a vrátíme se tam, odkud jsme dočasně (a jistě i takticky) vyklidili pozice. Před Vánoci (9.12.) budeme mít ještě příležitost.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Členská sekce
Postupně přecházíme na nový komunikační kanál - členskou sekci. Přihlašovací údaje byste měli mít na emailu, žádáme vás o přihlášení.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery