Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2017/2018 výsledky

ZLATO OBHÁJILY PRINCEZNY V G04, NAVÍC VEZEME STŘÍBRO V G02

publikováno 08.01.2018

Prague Floorbal Cup 2018

Stejně jako začátek roku 2017, tak i letošní první dny patřily turnaji PFC – Prague Floorball Cupu.

Holky byly nasazeny do dvou kategorií, a to Girls 02 (G02) a Girls 04 (G04). Trenérsky oba týmy vedl Dan Krátký, kterému asistoval první dny Lukáš Netrefa,  v G02 podle možností a času vypomáhali Tomáš Žigy Grigar a Michal Bedla Jedlička, v G04 Honza Smoček. Program byl nabitý, především pro trenéry a hráčky narozené v roce 2004, které nastupovaly za oba týmy.

Nutno podotknout, že náš tým G02 byl podstatně mladší a tento rok narození tu patřil pouze 2 hráčkám a to Veronice Štajnerové a Kristýně Dvořákové.  Kategorie G02 byla rozlosována do dvou skupin po 4 týmech. Nám byla přisouzena skupina A s týmy Vosy Praha, SHJ Znojmo, TJJM Chomutov.  Kategorie G04 byla složena  z 5 týmů a hrála se systémem každý s každým.

1.den

G02: Sraz na Jižní sportovní v 8:40 žádná hitparáda, ale mohlo to být horší. Za to zápas hitparáda už byl – výhra 12:1 :-)

Druhý zápas na stejné hale v odpoledních hodinách byl také téměř v suchém triku – výhra 1:6, ale tady už trochu moravské holky kousaly.

G04: Mladší holky hrály základní část celou na Hamru, pouze měnily čísla hřišť. V pátek je také čekaly 2 zápasy a v obou zápasech udávaly rytmus hry ony. FBC Dragons Pink porazily 10:2, Florbal Znojmo 9:0. :-)

2.den

G02: Ráno – krásných 10:30, soupeř TJJM Chomutov – jde se do boje. A ejhle - poprvé náš tým narazil. Slečny z Podkrušnohoří se nezdály, makaly jak chomutovští Piráti na ledě v extralize. První gól padl do naší branky. Přesilovky jsme sice nevyužili, ale gól se nám nakonec podařilo vstřelit.  Bohužel z tohoto zápasu si odnášíme remízu a také jedno zlomené zápěstí. Po nešťastné srážce a následném pádu má Eliška Koželuhová ruku v sádře. Pro dnešek G02 končí.

G04 měly náročný den. Nejdřív je čekal jediný zahraniční tým,  Zlty Sneh Košice. Jasná výhra 11:0. Odpoledne zápas s SK Dvojkou 13:1. Tímto zápasem jsem potvrdili 1. místo po základní části a ve 21.20 hod jsme rozehráli playoff. Dvojka udolala Znojmo 1:0 a tak jsme si v pozdních hodinách dali repete s mladičkými hráčkami z SK Dvojky. Holky nezaváhaly ani v nočních hodinách a po výhře 6:1 už je čekalo pouze nedělní finále!

 

3. finálový den

 

G02: Pokud starší holky také chtějí do finále, musí ráno zdolat nám velmi známé soupeřky z Chodova. Moc dobře všichni víme, že se jen tak nedají. Začátek dobrý – vedeme 3:0, pak time soupeře a rázem se hra mění a holky mají co dělat, aby se ubránily. Chodovačky  snížily na 3:1, šancí mají víc než my, ale my se nedáme, jdeme do toho taky razantněji a najednou jsou střely na branku na obou stranách vyrovnané. Blíží se konec. Soupeřkám nezbývá nic jiného než odvolat brankářku a my potvrzujeme naší výhru gólem  do prázdné brány. Hurááá jedeme na Podviňák na finále.

 

FINÁLE

Holky z G04 začaly o 20 minut dříve na Jedenáctce. Turnaj uzavíráme se soupeřem, se kterým jsme se setkali v úvodním utkání: FBC Dragons Pink. Na trenérském postu zůstal osamělý Honza Smoček, přesto, že se Dan Krátký pokoušel rozdvojit i přemisťovat v čase.  Začátek byl i díky vstupní ceremonii se státní hymnou zbytečně nervózní, prohráváme 0:2. Honza Smoček musel zakročit, holky se vrátily k poctivé hře a  začaly šlapat jako hodinky. Góly už končily pouze v soupeřově bráně, 11:2. ZLATÁ medaile a pohár pro princezny  je doma! Gratulujeme holky!!! (*) Nejlepší hráčkou finálového zápasu byla vyhlášena střelkyně hattricku Nela Kočvarová a nejlepší hráčkou kategorie hostující hráčka z Panthers Kateřina Strnadová.

Na Podvinném mlýně rodiče na tribunách vidí také krásný nástup svých ratolestí, následuje hymna a boj začíná. Soupeřky jsou z Olomouce – slečny krev a mléko. Klobouk dolů, běhalo jim to, měly ránu, měly švih a vůbec se našich zelenobílých dresů nebály. Naše slečny začaly hrát poněkud nervózně, dělaly chyby a to olomoucké slečny okamžitě trestaly - skóre tomu odpovídalo – v 6. minutě prohráváme 3:0. Pak se naše hráčky trochu oklepaly a začaly bojovat, možná jim sílu nalili do žil chlapci ze starší kategorie, kteří se zlatou medailí na krku přišli fandit a byli slyšet. Chlapci děkujeme a gratulujeme. Bohužel naše hráčky dokázaly odpovědět pouze jedním gólem a to po krásné individuální akci naší nejzkušenější hráčky Veroniky Štajnerové. Jeden gól na výhru nestačil, i když o příležitosti a šance nebyla nouze. Někdy to tam prostě nechce a nechce padnout.  Konečný stav 4:1, nejlepší hráčkou vyhlášena Sofie Skalíková a pro všechny stříbrné medaile.

Děkujeme celému realizačnímu týmu našeho družstva i organizátorům turnaje za krásné 3 dny. Užili jsme si to parádně.

Princezny G04: zleva horní řada: Kačka Strnadová, Bára Mlezivová, Lucka Winklerová, Honza Smoček - trenér, Zuzka Kuchařová, Míša Sailerová, Adéla Kuchařová

zleva spodní řada: Hanka Kuchařová, Terka Jandová, Linda Fuchsová, Lucka Vodičková, Nela Kočvarová, Nela Hrnčířová

 

Stříbrné G02: Lucie Skalíková - vedoucí týmu, Lucka Hernandezová, Ema Skalíková, Domča Krátká, Terka Králová, Verča Mandíková, Kristýna Dvořáková, Eliška Koželuhová, Adéla Niederlová, Kačka Strnadová, Dan Krátký - hlavní trenér

zleva spodní řada: Veka Štajnerová, Sofi Skalíková, Anet Faltová, Anička Rozvaldová, Andy Bukvajová, Eliška Knetlová,

ležící: Aneta Fryčová :-)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Členská sekce
Postupně přecházíme na nový komunikační kanál - členskou sekci. Přihlašovací údaje byste měli mít na emailu, žádáme vás o přihlášení.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz