Úvod » Sezóna 2017/2018 důležité informace

BOHEMIA FYZIO Mgr. Bc. Eliška Vrátná

publikováno 15.01.2018

shrnutí přednášky, cviky, prezentace

Dobrý den,

pomalu se dáváme dohromady po svátcích a dovolených a tak je na čase se zase pustit do tvrdé práce a postarat se o to, ať jsou bohemáci a bohemačky zdraví a šťastní :-)

Slíbila jsem Vám email s odkazy na cviky a nějakým shrnutím z naší přednášky.

Někteří rodiče se již na výsledky ptali. Snažila jsem se co nejdříve odpovědět a vše vyřešit tak, aby byli všichni spokojení. Pokud se našel problém, již máme domluvené společné termíny na jejich nápravu a nebo se jedná o menší odchylky a ty budou řešeny trenéry na tréninkách.

V příloze (zde) je prezentace jednoho elévka, u kterého se nám nezdálo postavení lopatek a obecně koordinace a síla trupu. Po domluvě s maminkou jsme zařadili cvičení 2 zvířátek a stability nohou přibližně 3 - 4x týdně (plus na tréninku cvičil další zvířátka). Po měsíci se dostavily skvělé výsledky, kdy se srovnalo držení trupu a zlepšilo se i postavení lopatek a nohou. Po měsíci obdržel těžší cviky a další zvířátka a těšíme se na další kontrolu.

Pokud byste měli také zájem o kontrolu (či otestování např. sourozence) nebo jen konzultaci, neváhejte se na nás obrátit.

Užitečné odkazy: https://gmb.io/ - hodně zajímavých a jednoduchých cvičení na doma pro zlepšení svalové síly, koordinace a obecně tělesné zdatnosti. 

https://www.mickhughes.physio/ - prevence zranění kolen a zlepšení stability kolen a kotníků

https://www.facebook.com/bohemiafyzio/ - také budeme přidávat videa jak a co trénovat a cvičit, takže pokud se "stanete fanoušky" naší stránky, budou se Vám důležité odkazy ukazovat.

S pozdravem a přáním hezkého víkendu

za tým Bohemia fyzioterapie a masáže

Mgr., Bc. Eliška Vrátná

info@bohemiafyzio.cz

+420774549214

www.bohemiafyzio.cz

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Členská sekce
Postupně přecházíme na nový komunikační kanál - členskou sekci. Přihlašovací údaje byste měli mít na emailu, žádáme vás o přihlášení.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz