Úvod » Sezóna 2017/2018 výsledky

Turnaj STARŠÍ ŽÁKYNĚ (1.koš BÍLÉ) 8.kolo, 28.1.2018, Nová MSH Mladá Boleslav

publikováno 29.01.2018

Autor: Dáša FALTOVÁ

STARŠÍ ŽÁKYNĚ BÍLÉ OPĚT PRVNÍ! Tentokrát s odřenýma ušima.

Fbš Bohemians bílé x ACEMA SPARTA PRAHA 7:0 (2:0;5:0)

FAT PIPE FLORBAL CHODOV BLUE x Fbš Bohemians bílé 2:8 (1:4; 1:4)

FbŠ Bohemians bílé x FAT PIPE FLORBAL CHODOV 7:6 SN (3:2; 3:4)

Nedělní turnaj v Mladé Boleslavi zahájily naše starší žákyně zápasem se Spartou. Utkání od začátku probíhalo ve svižném tempu. Skóre otevřela Veronika Mandíková ve třetí minutě a následovalo dalších 6 gólů na konečné skóre 7:0.

Do druhého zápasu s Fat Pipe Florbal Chodov blue nastoupily dívky se stejným nasazením.  Přestože góly opět padaly, neobešlo se to tentokrát bez zranění, a to bohužel hned ve dvou případech. První zraněnou byla brankářka Aneta Fryčová, která se neohroženě vrhala do střel. Už v prvním poločase druhého zápasu musela opustit branku kvůli bolestivému zranění ruky.  V turnaji nemohla dále pokračovat a do gólmanského se oblékala naše mladší žákyně Nela Kočvarová. Těsně před koncem zápasu došlo ke zranění obránkyně Terezy Králové, která při střetu se soupeřkami utržila ránu do hlavy, takže i pro ni nejen zápas, ale celý turnaj skončil. I přes zranění a vynucené změny v sestavě jsme dokázali vyhrát, a to 8:2.

V zápase o vítězství na turnaji jsme se utkali s týmem Chodova a museli jsme ho odehrát pouze s osmi hráčkami v poli. Trenér Dan Krátký pohotově přišel s taktickými radami a novým systémem hry. Pro holky nebylo lehké se vyrovnat s početním oslabením i nezvyklým rozestavěním na hřišti, ale prokázaly, že jim nechybí bojovnost ani důvtip.  Po první brance Chodova se skóre v napínavém utkání střídalo, skóre se přelévalo nahoru a dolů až na konečné skóre 6:6. Kdo tentokrát odejde jako vítěz a kdo poražený,  musely tedy rozhodnout samostatné nájezdy. Nela Kočvarová vychytala všechny střely soupeře a jedinou branku vstřelila Ema Skalíková, a tak starší žákyně FbŠ Bohemians po statečném výkonu skončily na turnaji na prvním místě.

Ještě v plném počtu

Když jsme měli na střídání ještě celou lajnu

Když už jsme neměli na střídání celou lajnu :-)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Členská sekce
Postupně přecházíme na nový komunikační kanál - členskou sekci. Přihlašovací údaje byste měli mít na emailu, žádáme vás o přihlášení.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery