Úvod » Sezóna 2017/2018 výsledky

Turnaj STARŠÍ ŽÁKYNĚ (1.koš BÍLÉ) 12.kolo, 28.4.2018, Plzeň

publikováno 01.05.2018

Autor: Soňa MANDÍKOVÁ

POSLEDNÍ TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKYŇ

Tak jsme první no a cooo!!!

FbŠ Bohemians bílé x Panthers Praha 12:2 (5:2; 7:1)

FAT PIPE FLORBAL CHODOV BLUE x FbŠ Bohemians bílé 2:6 (0:3; 2:3)

FbŠ Bohemians bílé x TIGERS FK Jižní Město 7:1 (5:0; 2:1)

V sobotu 28.4.2018 jel tým starších žákyň do Plzně udělat čáru za sezónou 2017/2018 pod vedením trenéra Honzy Smočka a nikdy nechybějící psychologické podpory Lucie Skalíkové. V sestavě tentokrát chyběla Eliška Koželuhová a  brankářka Aneta Fryčová – tu zastoupila mladší žákyně Nela Kočvarová.  Nele každým zákrokem stoupalo sebevědomí a vnášela se jí do rukou jistota a poslední zápas odchytala na jedničku s hvězdičkou. Za to jí patří velký dík.

1.zápas – BOHEMIANS bílé  x  PANTHERS PRAHA

Zápas pro nás začal velice dobře, protože již v páté minutě jsme vedly 4:0. Pak holky trošičku polevily a do pomyslných šaten šly za stavu 5:2. Druhá polovina se už vyvíjela většinou na půlce protihráček a i konečný stav tomu odpovídá – 12:3. Za zmínku stojí hattrick Andy Bukvajové a  4 góly Elišky Knetlové.

2.zápas – FAT PIPE FLORBAL CHODOV BLUE x BOHEMIANS bílé

Ve druhém zápase nás čekal tým z Chodova, se kterým se již důvěrně známe. S jedním nebo druhým chodováckým týmem se potkáváme snad pokaždé. Hned v 1. minutě jsme je překvapily a ujaly se vedení. Tím se  ale naše  produktivita na dalších 10 minut zastavila. Nicméně holky se rvaly, vytvářely tlak a tak v 10:03 zavěsila Dominika Krátká a pokračovalo se v kanonádě dál. Ve druhé polovině byl písknut na nás nájezd, který Nela vychytala  a i následnou hru v oslabení, holky zvládly na jedničku. Konečný stav 6:1 a krásných 3+2 kanadských bodů pro Veroniku Mandíkovou.

FINÁLE – BOHEMIANS bílé x TIGERS FK JIŽNÍ MĚSTO

Finálový zápas a  Tigers – klasika – náš docela obvyklý soupeř. Tigers dorazily na hřiště v plné sestavě a naše holky přišly na hřiště posilněné čokoládou z nedalekého supermarketu  – cukr je třeba  před takovými výkonyJ.  Pokyny našeho trenéra si holky vzaly k srdci a nastoupily do hry s vervou, dravostí a touhou to svoje  1.místo obhájit. Podařilo se nám skórovat již v 1.minutě a i nadále pokračovat  v takovém tempu, že po pátém gólu v 7:51 si trenér Tigers vzal time out a svým svěřenkyním podal pár taktických pokynů. Musím podotknout, že po oddechu začal na hřišti ještě větší kolotoč. Zápas měl drive, měl spád a líbil se i trenérovi našich dorostenek, který se přišel na naše starší žákyně podívat. Tigers tento zápas skóroval jen jednou a to minutu před koncem. Za nás skórovaly Skalíková Emílie 2x, Mandíková Verča 2x, Skalíková Sofie, Krátká Dominika,  Bukvajová Andy.

Tím naše slečny potvrdily 1. místo Ligy starších žákyň skupiny 3. Na druhé Tigers získaly o 20 bodů a 78 branek více!  Jelikož florbalová unie, netušíme proč, tyto kategorie úplně ignoruje a neoceňuje, rozdali jsme my rodiče holkám medaile sami, a myslím, že jim bylo úplně jedno, že byly čokoládové.  Holky jsou pro nás prostě jedničky! Dále holky dostaly od vedení Bohemians trika s nápisem „Vítěz ligy starších žákyň sezóny 2017/2018“, které jim přijel osobně předat šéftrenér Tomáš Grigar – děkujeme – holky to velmi potěšilo.

Je konec jedné sezóny a patří se poděkovat. Děkujeme trenérům, za jejich obětavost, čas a porozumění.  Hlavní trenér Dan Krátký si s námi nemohl vychutnat radost vítězství, protože poslední turnaj strávil se zeleným týmem. Danovi patří největší dík, úspěch bílého týmu stojí především na jeho koncepční práci!  Lucii za správu webových stránek, za čas tím strávený  a za podávání  včasných informací. Všem rodičům za jejich podporu, pomoc  a „taxikaření“ a holkám ( základní sestava: Andrea Bukvajová , Aneta Faltová, Aneta Fryčová, Lucie Hernandezová , Eliška Knetlová, Eliška Koželuhová, Tereza Králová, Dominika Krátká, Veronika Mandíková, Emilie Skalíková, Sofie Skalíková, Anna Rozvaldová) za jejich super výkony, na které se krásně dívá.

Díky, díky, díky a vzhůru za vítězstvím na Neoficiálním mistrovství republiky  8. - 10.6.2018!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Členská sekce
Postupně přecházíme na nový komunikační kanál - členskou sekci. Přihlašovací údaje byste měli mít na emailu, žádáme vás o přihlášení.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery