Úvod » Sezóna 2017/2018 výsledky

Neoficiální MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍCH ŽÁKYŇ VE FLORBALE 2018

publikováno 11.06.2018

Autor: Soňa MANDÍKOVÁ

V pátek 8. 6. 2018 odstartovalo v hale v Kunraticích „MČR“ jak pro naše holky, tak pro děvčata z  Tigers, Chodova, Tatranu, Litvínova, Znojma, Ostravy, Pozořic, Liberce a Židenic. Na lavičce po celou dobu byl náš hlavní trenér Dan Krátký, po boku mu stál Michal Jedlička, psychologická opora týmu Lucie Skalíková, doplněni Kryštofem Krbcem a Michalem Vojáčkem. Bohemka nastoupila a po celý turnaj hrála v sestavě:  Aneta Fryčová (G), Dominika Krátká, Aneta Faltová, Emilie Skalíková, Sofie Skalíková, Veronika Mandíková, Andrea Bukvajová, Lucie Hernandezová, Anna Rozvaldová, Eliška Knetlová, Nela Kočvarová, Tereza Králová, Tereza Jandová, Ema Košťálová, Štěpánka Kubánková, Zuzana Tuncelová, Bára Mlezivová a Eliška Koželuhová. Eliška Koželuhová sice nejdříve jen fandila kvůli zranění, ale pak ji šikovné ruce Elišky Vrátné a zázračné oko druhého trenéra Bedly Jedličky uzdravilo a na play-off zápas v sobotu večer nastoupila v dresu čilá jako rybička.

Pátek  8.6.2018

12:00 FBŠ Bohemians x Tatran Střešovice - výhra 5:0

1. zápas turnaje a krásný vstup do turnaje. S Tatranem jsme se sice během roku v kategorii ligy starších žákyň nepotkávaly, protože hrály jinou soutěž, ale spoustu hráček jsme znaly z kategorie dorostenek.

15:20 FBC Ostrava x FBŠ Bohemians - prohra 6:4

Holky z Ostravy jsme nikdy neměly možnost potkat ve hře. I když jsme začaly hrát svoji hru a vyhrávaly 0:2 už v druhé minutě, Ostravačky se nakoply a skóre srovnaly - góly to byly vesměs z brejků. Poslední gól jsme dostaly v power play. Možná to byla prohra na pravém místě – holky zjistily, že nelze nikoho podceňovat a že každý účastník turnaje chce vyhrát.

Sobota 9. 6. 2018

8:00  FBC Aligators Pozořice x FBŠ Bohemians  - výhra 0:4

1. polovina skočila 0:1 a vůbec nebyl jasný výsledek. Ale 2. polovina rozhodla v náš prospěch a konečný výsledek 0:4 nás nakopnul do dalších bojů.

11:20 FBŠ Bohemians x FBC Liberec – výhra 6:1

Zápas bez vyloučení, bez zbytečných faulů a s jasným výsledkem na konci. Umístily jsme se na druhém místě v tabulce skupiny B a jdeme do čtvrtfinále proti třetímu z tabulky A.

Čtvrtfinále: 18:20 FBŠ Bohemians x Florbal Chodov – výhra 5:3

Tak tady jsme se zapotily. Je druhá minuta a už prohráváme 0:2 – kotel diváků se konečně probral a začal fandit, přidal se k nám i vynikající malý bubeník ze Znojma, který nám udával tempo. Naštěstí skvělé pokyny od trenérů a fandění zabralo a tady, hra už na třetiny, skončila po 1. třetině stavem 5:2 pro nás. Další třetiny již hra z naší strany stagnovala. Konečný stav pouze upravila rychlá a bojovná chodovská děvčata o 1 gól v jejich prospěch, ale 5:3 znamená výhru a jdeme dál.

Neděle 10. 6. 2018

Semifinále: 11:30 Tatran Střešovice x FBŠ Bohemians – výhra 2:5

Krásný začátek zápasu – 20 vteřin od začátečního hvizdu a vedeme 0:2, „ jedemeee  Bohemka jedemeee“  a 1.třetina končí 1:4 – super jen nepolevit. To se trošku stalo, ale výhra a finále je před námi.

FINÁLE: 16:30 FBŠ Bohemians x FBC Ostrava – výhra 9:6

A zase ta Ostrava. Tak tady už budeme připravené. Oběd po zápase s Tatranem, odchod zpět do haly a video rozbor od Bedly, jaký by nám mohla závidět i reprezentace. Nejenom florbalová!  Jdeme na to, už víme, koho hlídat, jak hrát, jak střílet a čemu se raději vyhnout. A ejhle 5 vteřin a vedeme, 5 minuta a navyšujeme, pak se trošku o vedení přetahujeme, hrajeme i ve třech proti pěti, ale touha po vítězství, 100% nasazení a jasné povely ze střídačky nás ženou k vítězství. Je to tady ZLATOOOOOO!!!!!!

 

Tak toto byl krátký sestřih jednoho krásného prodlouženého víkendu. Nutno podotknout, že patří velký dík pořadatelům a hlavně Lukáši Netrefovi, který za celou akcí stojí - bez něj by to zlato nebylo. Dále celému realizačnímu týmu – Danovi, za vedení v celé sezóně, stmelení kolektivu a fantastické výsledky (že by nominace na bohemáckého trenéra roku? :-D).  Bedlovi za jeho vynikají herní postřehy. Lucka je jasný člen týmu, který dává dohromady holky i trenéry po psychické stránce. Michal Vojáček přináší holkám individuální postřehy ze hry, stejně jako Kryštof Krbec. Dík patří i rodičům za fandění a servis. (Speciální poděkování od vedoucí týmu LS pro skromnou Soňu Mandíkovou za bravurní novinářskou práci!) A ten největší dík holkám za krásné herní zážitky.(h5) Na turnaji hrály hráčky, které dobře známe, ale i holky mladší kategorie či holky ze zeleného týmu a musíme uznat, že se své role zhostily velice dobře. Všechna děvčata se zapojila a všechna děvčata měla svoje místo. A máme tu i členku All stars týmu (*)– Emilii Skalíkovou.  Velký dík patří brankářce –  na sezónu hostující Aneta Fryčová odchytala všechny zápasy. A tak naše bezvadná brankářka Eliška mohla díky Tobě Aneto hrát i v poli. Bude se nám po Tobě stýskat, ale přejeme Ti hodně štěstí v další hráčské sezóně.(F)

Takže je tu konec jedné velké sezóny a já doufám, že za všechny mohu napsat DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK!!!!

P. S. Plno krásných fotek, postřehů, rozhovorů najdete na webu, FB či instagramu NMČR.

Kapitánka Lucka Hernandezová s pohárem pro vítězky a skvělými pořadateli, kteří za vynikající akcí stáli

 

All stars team

 

Dan stihnul mezi zápasy mini oslavičku se svým týmem. Bohemians0304 Náš nejlepší trenér má dneska narozeniny. Přejeme hodně štěstí, zdraví a hodně úspěchů, jak v osobním, tak i v tom našem společném florbalovém životě! Ať to s námi ještě dlouho vydržíš, trenére(L) #mameteradi

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Iveta králová | 11.06.2018 15:40
Super komentář

Aktualita

Členská sekce
Postupně přecházíme na nový komunikační kanál - členskou sekci. Přihlašovací údaje byste měli mít na emailu, žádáme vás o přihlášení.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz